Penyakit Kaum Wanita Dan Rawatan Homeopathy

ISBN: 983-099-193-8
Kategori: Kesihatan
Harga: $15.00
Muka Surat: 188

Keterangan buku:

PENGARANG : DR. NORHAYATI JASMAN M.DH

AKAL yang sihat berada di tubuh yang sihat. Kesejahteraan dan kesihatan yang baik sangat diingini oleh setiap umat manusia, dalam menempuh hidup bahagia dunia dan akhirat. Segala-galanya akan hancur apabila kesihatan hilang, disusuli pula dengan sakit yang menimpa badan. Penggunaan ubat secara Homeopati dengan dos yang paling sedikit tetapi sebaliknya mempunyai kuasa aksi yang besar. Ia dapat menyembuhkan pelbagai jenis penyakit yang sudah lama ataupun baru dengan syarat gejala-gejala penyakit itu sesuai dan menunjukkan isyarat-isyarat yang boleh dirawat.

Memandangkan perubatan ini boleh mengubati pesakit dengan penuh kecemerlangan hasil dari kejayaan-kejayaan dan pengalaman yang lalu, maka tidak hairanlah is cepat berkembang dengan luasnya dari tempat asalnya Jarman ke England, Amerika Syarikat, Perancis, Australia, Itali, Pakistan, India dan mula bertapak di negara-negara Asia Tenggara seperti Singapura dan Indonesia. Malaysia baru sahaja mula mengamalkan system perubatan ini. Walau bagaimanapun hanya sebilangan kecil sahaja yang mengetahui khasiatnya. Melalui kajian ini diharap masyarakat menerima system rawatan Homeopati dengan hati terbuka.

Dapatkan buku ini di toko atau di klinik Homeopathy Kuala Kubu Baharu.Buku ini menerangkan pertanyaan tentang penyakit-penyakit yang dialami oleh seorang gadis atau wanita.Gaya bahasa biasa , mudah untuk difahami  oleh orang awam.

Advertisements

One Response to Penyakit Kaum Wanita Dan Rawatan Homeopathy

  1. Pingback: Faham Tentang Homeopathy « Refomasi Sihat's Blog ; Homeopathy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: